Tietoa Vuodatus.netistä

Vuodatus.net on suurin ja kätevin 100% suomalainen blogipalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden ylläpitää omaa blogiaan täysin ilmaiseksi.

Rekisteröitymällä pääset jo muutamassa minuutissa kirjoittamaan ensimmäistä kirjoitustasi. Voit myös muuttaa blogisi ulkoasua ja liittää helposti blogiisi kuvia koneeltasi ja internetistä. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös helposti seurata muiden käyttäjien blogien päivityksiä ja seurata mitä ystäväsi tekevät.

Sivuston historia

Sivusto on perustettu kesällä 2004 ja alkuvuodesta 2005 siirtyi nimen Vuodatus.net alle. Vuoden 2008 syksyllä Alma Mediaan kuuluva Kustannusosakeyhtiö Iltalehti osti sivustoa hallinnoivan Vuodatus.net Oy:n ja sitä kautta siirtyi Vuodatus.net -sivuston omistajaksi. Vuoden 2012 lopulla Vuodatus siirtyi Rohea Oy:n omistukseen. Rohea Oy vastaa Vuodatuksen kehityksestä, ylläpidosta ja käyttäjätuesta.

Tietoa sivuston kävijöistä

Sivustolla käy yli 300 000 eri kävijää viikoittain (Viikko 10/2012, 332 413, lähde TNS Metrix). Vuodatus.net:n kävijät ovat suurimmalta osin naisia (n. 94%), ja yli 25-vuotiaita.

Ota yhteyttä

Tehokkain tapa ottaa meihin yhteyttä on lähestyä palautelomakkeen muodossa. Palautelomakkeen löydät täältä.

Vuodatus.net blogitaustat

Osa Vuodatuksessa käytettävistä blogitaustoista on peräisin Subtle Patterns-sivustolta. Blogisi ulkoasua pääset tyylittelemään blogisi asetuksista kohdasta "Ulkoasu".